Rólunk

Történet

„A Sport a mi szenvedélyünk! Ez ad nekünk erőt és készséget a cselekvéshez!” Ez az, ami a Spokey-t ambiciózus és dinamikus márkává teszi!

A Spokey egy minőségi, designos, energikus lengyel márka, mely napjainkban számos európai országban megtalálható. Kiváló minőségének, valamint fejlett logisztikai rendszerének köszönhetően méltán vált hamar népszerűvé Európa szerte. Üzletei - melyet stílusosan Spokey Zone-nak neveztek el - számos európai országban megtalálhatóak, cégünk látja el a Spokey magyarországi képviseletét.

A Spokey termékeket előállítás során folyamatosan tesztelik. Tesztereik extrém felhasználók - sportolók, magasan képzett oktatók. A termékek szigorú minőségi vizsgálatokon esnek át, amely biztosítja, hogy a Spokey megfeleljen az előírásoknak. A Spokey termékek számos minősítéssel, tanúsítvánnyal bírnak, többet a FIFA és az ITTF hagyott jóvá.

Főbb kategóriái a következők:
  • RAPID Line (ping-pong, tollas)
  • AQUA Line (úszás, aquafitness)
  • TEAM Line (kosárlabda, foci, futsal, kézilabda, röplabda)
  • ADVENTURE Line (outdoor, túrafelszerelés)
  • FIGHT Line (boksz, MMA, karate)
  • FIT Line (fitness gépek és eszközök)
  • FREE Line (korcsolya, gördeszka, roller)

Cégünk 30 éve foglalkozik sportszer-kereskedelemmel. Kezdetben fő tevékenységi körünk a nagykereskedelem volt, számos viszonteladóval az ország területén. 2007-ben az Eurosco Kft az egyéni vásárlók kiszolgálását tűzte ki céljául. Az évek folyamán mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy kínálatunkat folyamatosan bővítsük, ezért a gyártóink, beszállítóink száma is évről-évre emelkedik.

Így kerültünk kapcsolatba évekkel ezelőtt a lengyel SPOKEY céggel, aki kedvező áron, minőségi, designos darabokat gyárt. Termékeik hamar népszerűvé váltak a magyar piacon is.

Kínálatunkban a SPOKEY sportszerek és kiegészítőik széles választéka megtalálható a tollas-és ping-pong ütőktől a csapatsportok eszközein át, a túrafelszerelésig vagy küzdősportokig.

Akciós ajánlatainkkal, illetve újdonságainkkal segítjük Vevőink választását, hogy szabadidejét jó áron vásárolt, minőségi, designos sportfelszereléssel tölthesse! Ezt segíti Magyarországon egyedülálló, 30 éves múltra visszatekintő tapasztalatunk, valamint széles választékú árukészletünk!

Bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal hozzánk! Amennyiben kérdését szívesebben teszi fel elektronikus úton, e-mailt is írhat az info@spokey.hu címre.

Raktár

Vevőink gyorsabb kiszolgálása érdekében 2018 tavaszán raktárunk egy modern logisztikai központba költözött. A Spokey termékek nagy része raktárunkról azonnal elérhető, így rendelését már másnap kézbesítheti a futár.

Raktár
Raktár